Haberler

İçine girmek ister misiniz?




Mevcut McLaren P1’den daha hızlı ve daha hafif olan McLaren P1 GTR’ın görselleri ortaya çıktı. Her milimetresi ayrı güzel olan kabinde oldukça dikkat çekici bir direksiyon var. Bu direksiyon, Lewis Hamilton’ın 2008 yılında şampiyon olduğu MP4-23 F1 aracının direksiyonundan ilham alınarak tasarlanılmış.

Araçta 3.8 litrelik çift turbolu V8 ve bir adet elektrikli motor bulunuyor. Her iki motor toplamda 986 beygirlik güç üretiyor. McLaren aracı, şimdiye kadar yaptıkları en iyi sürücü arabası olarak tanımlıyor. Sadece 30 adet üretilcek olan McLaren P1 GTR’ın fiyatı tam 2 milyon sterlin.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Bu çirkin başlıklar yoluyla kendi emeğinize hakaret ediyorsunuz. Lütfen bu yanlışınızdan dönün çünkü biz otopark’ı takip etmeye devam etmek istiyoruz.

  2. böyle abazan başlıklar açılınca mı tıklanma artıcak and efendi, ya siteye girmiyorsun ya da salmışsın adminler am göt meme baslıkları açmaya başladı. efendılıgını bilmesem hacklendi filan sanıcam siteyi…

    1. beyler and la ne ılgısı var admının bırsı afacanlık yapmaya çalışmış oda elınden patladı. değiştirirler birazdan bu kadar sert cıkmayın kardesım

  3. Gerçekten bu başlıkları atanı merak etmeye başladım.Bir sıkıntı var ve hala tam gaz buna devam ediyor.Yorumları da mı okumuyorsunuz acaba?

  4. Bu tabloit başlıklar bu siteye yakışmıyor fakat benim burda asıl dikkatimi çeken insanımızın sığlığı ve tutuculuğu oldu.Değişim sadece başlıklarda ve haber içeriklerinde aynı seviye sürüyor.Maalesef üklemizde internet medyası rakamları bu şekilde yakalıyor ve bu yüzden editörleri linç etmeyi ben doğru bulmuyorum.

  5. Y O R U M S U Z… Bu başlıklar acınası cidden..

    Başlıklar yüzünden siteyi ziyaret oranım %90 azaldı…bence birisi müdahale etmeli.Bu kadar kalitesi düşük ve ciddiyetten uzak bir uslup kullanılmamalı..Yakışmıyor otopark.com’a.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu