Haberler

İlk siparişi o verdi




Ford ve Petty’s Garage (Petty’nin garajı) ortaklığıyla üretilecek olan sınırla sayıdaki Mustang GT’ye ilk talep efsane rock grubu AC/DC’nin solisti Brian Johnson’dan geldi.

Geçen yıl SEMA’da oldukça ses getiren özel seri Mustang GT’ler Stage 1 ve Stage 2 şeklinde iki farklı paket seçeneğiyle satışa sunulacak. 5 litre V8 motora entegre edilen Ford Racing/Roush supercharger ve MagnaFlow egzoz sistemi gibi modifiyeler sayesinde araç tam 627 beygir (467 kW) üretiyor.

20 inçlik jantlar, arka spoyler ve konsoldaki Richard Petty imzasına sahip Stage 1’in satış fiyatı 62.210 dolar iken, 3 parçalı alüminyum jantlar ve çift renk seçenekli Stage 2’nin satış fiyatı ise 92.210 dolar. Stage 1 100 adetle sınırlı iken Stage 2 sadece 43 adetle sınırlı.

Brian Johnson Mustang GT

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu