Haberler

İşte O’nun videosu!




Audi’nin yeni tasarım dilini yansıtacak konsept otomobillerinden Prologue Avant’ın videosu Youtube’daki Audi Almanya kanalından yayımlandı. Mercedes-Benz CLS Shooting Brake’in rakibi olacak bu otomobilin Cenevre’de Audi için bir milat olması bekleniyor. Avant’ın bu yayımlanan videosu ile konseptin yeniden yorumlanmış halini de görmüş olduk diyebiliriz. Bu arada Cenevre’de diğer bir konsept station wagon otomobilde Kia’nın SportSpace modeli olacak.

Herkesin de aşağı yukarı tahmin ettiği gibi güç ünitesi 3.0 litrelik V6 bir TDI motorun yanında lityum iyon bataryalı bir elektrikli motorun olması bekleniyor. 455 beygir güç ve 750 Nm tork üreten bu kombinasyon Avant’ı 0’dan 100’e sadece 5.1 saniyede çıkarıyor. Son hızı da 250 km/s ile sınırlandırılmış.

Performans değerleri göz kamaştırıyor ancak Audi’nin asıl hamlesi bu otomobildeki inanılması zor yakıt tüketimi. 100 km’de 1.6 litre yakıt tükettiği iddia edilen Prologue Avant’ın bu değerleri muazzam görünüyor. Gerçek yaşam koşullarında bu değerler nasıl artar veya azalır, bize zaman gösterecek. Ayrıca Avant sadece elektrikli motor ile de 54 km. menzile sahip.

3 Mart’ta Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak Prologue Avant, yeni R8’in yanında boy gösterecek.

O bahsettiğimiz meşhur video:

https://www.youtube.com/watch?v=qncuQJy34gQ

Galeriden Prologue Avant’ı inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Zevkler tartışılmaz amaNasıl çirkin diyebildiniz anlayamadım. Bana göre olağanüstü bir tasarım dili. Sedan, station, croosover, SUV her şey çıkar burdan. 10 yıkasa damgasını vurur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu