Haberler

Kış bitmeden combisi de gelsin




Yeni Suberb, Skoda’nın bugüne kadar yaptığı en teknolojik, en gelişmiş ve en etkileyici hacimli otomobili. Ama özellikle Avrupalılar için ciddi bir sorunu var.

Avrupalılar 5 kapılı otomobilleri çok seviyorlar. Özellikle aileler station wagon seviyor. Bir önceki nesil Suberb sahibi Avrupalılar yenisinin wagon versiyonu çıkmadan kendi araçlarını değiştirmeyeceklerdir. Bu ihtiyacı fark eden Macar asıllı grafik yorumcusu X-Tomi kolları sıvadı ve Suberb’nin sedan versiyonundan station wagon halini resimledi.

Daha büyük bagaj ve daha güçlü motor seçenekleri Suberb Combi’yi çok daha çekici kılacak. 125 beygirlik 1.4 TSI motordan, 4 tekerden çekişli 280 beygirlik 2.0 TSI motora kadar seçenekler sunulacak. Bunlara ek olarak 150 ve 190 beygirlik dizel motorlarda seçenekler arasında olacak. Hatta 100 km’de 3.7 lt yakıt tüketen GreenLine serisi bile seçenekler arasında olacak. Mercedes’in C serisi Touring olarak adlandırdığı station wagon modelinde hala eski nesil 2.1 litrelik motor kullanıyor olması, Skoda’nın rekabeti ne kadar kızıştırabileceğinin göstergesi.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Eski kasası Skoda’nın para vereceğim tek arabasıydı. Avrupa’da zibil gibi var, bizim ülkede böyle arabaya para verecek adam gidiyor SUV alıyor, yada cimrilikten Caddy, Partner falan alıyor. Böyle çıkarsa Combi de güzel olur ama bizim ülkede parmakla gösterilecek kadar satılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu