Haberler

Kore’nin yıldızı yerden yükseldi




Hyundai’nin IF Design tasarım ödüllü bebeği i20’nin yerden yükseltilmiş versiyonu olan i20 Active, Hindistan’da test edilirken kameralara yakalandı. Hem de kamuflajsız.

Bir twitter kullanıcısının paylaştığı fotoğraflarda önceden i20 Cross adı verilen model hakkındaki tüm detaylar görülebiliyor. Active versiyonu standart i20 ile kıyaslandığında farkedilen ilk detay plastik koruma parçaları eklenen ön ve arka tampon ile daha büyük sis lambaları oluyor.

Standart i20’den alışık olduğumuz 75 HP (55 kW), 84 HP (62 kW) ve 100 HP (74 kW) güç değerlerine sahip 1.1 ve 1.25 litrelik benzinli motorlar ile 75 HP (55 kW) ve 90 HP (66 kW) güç değerlerine sahip 1.1 ve 1.4 litrelik dizel üniteler, aynı şekilde i20 Active modelinde de kullanılacak.

9 Mart günü Hindistan’a özel olarak tanıtılacak aracın diğer pazarlarda ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. garabet abidesi olmuş…deneyi yarım kalmış mutant gibi 🙂
    çakma range rover ix25’i bekliyoruz !!!

  2. Bunca sene kartal kulanan milettiz bu araba bizim ülkede dehşetül vahşet etkisi yaratır hele ki 45-50bin bandinda olursa ben bile alirim

  3. arka sisler ve geri vites lambası yerleri daha iyi bir yerde olabilirdi onun dışında güzel bence…

  4. Benzinli motorlarda 1.1 litre seçeneği yok. i20’den alışkın olduğumuz bir motor değil yani…
    Hindistan versiyonun fotoğrafları bu gördüğümüz. Türkiye’de üretilecek i20 Cross ufak farklar taşıyacak bu gördüğümüzden ama genel hatları ile araç bu olacak.

    Asıl güzel haberi de vermek isterim. i20’den alışkın olmadığımız 3 silindirli 1,0 T-GDI ünite i20 Cross ile satışa sunulacak. 2015 sonunda bayilerde belki görebileceğiz. Çift kavrama için ortada kesin bir şey yok ama onu da bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu