Haberler

Binbir surat Lambo




Egzotik otomobillerin üzerinde yaptıkları değişikliklerle daha çekici bir görünüme kavuşmasını sağlayan modifiye firması DMC, 5-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Cenevre Motor Şov öncesi ilgi çekici bir paylaşımda bulundu.

DMC, Lamborghini’nin Huracan ve Countach modellerini bir otomobilin iki yarısıymış gibi gösteren bir fotoğraf yayınlarken bu paylaşım, otomobil severler tarafından heyecanla karşılandı. Daha önce Lamborghini Huracan için “Huracan Affari” adında bir çalışma yapan DMC, Cenevre Motor Şov’da Huracan’ın “Stage 2” ismini verdiği özel versiyonunu da gözler önüne serecek.

Cenevre Motor Show öncesi paylaşılan fotoğrafta Huracan’ı Countach ile tamamlayan DMC, “Acaba Countach’ın da özel bir versiyonu mu geliyor?” sorusunu akıllara getirdi. DMC gibi yaptığı özel çalışmalarla otomobillerin farklı olmasını sağlayan bir markanın paylaşımında boş yere Countach’ı kullanmayacağını söylemek yanlış olmaz. Bu doğrultuda modifiye firmasının Cenevre’de, Lamborghini Countach’ın özel bir versiyonunu tanıtacağını ve hatta aracın da gümüş renkte olacağını söyleyebiliriz.

Cenevre’de Lamborghinilerin yanında Koenigsegg ve Pagani gibi markaların araçlarını da sergileyecek olan DMC, “Dünyanın en büyük otomobil etkinliği” olarak gösterilen Cenevre Motor Şov’da gövde gösterisi yapacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu