Haberler

Mercedes özel serisi ‘Street Style’




Mercedes A, CLA ve GLA modelleri için satışa sunulacak olan özel üretim ‘Street Style’ ı tanıttı. İlk olarak A180 ‘Street Style’, AMG gövde kiti, elmas görünümlü ön ızgara ve bi-xenon farlar ile satışa sunulacak. Bu modelde aynı zamanda spor ayarlı süspansiyonlar (15mm daha alçak şasi), Mercedes-Benz amblemi taşıyan fren kaliperleri ve 18 inç, beş kollu alaşım jantlar yer alıyor.

İç değişikliklerin sınırlı olduğu araçta, ısıtmalı ön koltuklar, karbon fiber iç kaplama ve aracın daha sportif bir görünüme sahip olmasını sağlayan kırmızı dikişler standart olarak sunulanlar arasında. Bunların yanında spor direksiyon simidi ve AMG amblemli paspaslar aracın ‘Street Style’ modeli olduğunu kullanıcısına hissettiren detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Benzer şekilde CLA 180 modelinde de, AMG gövde kiti ve elmas görünümlü ön ızgara kullanılıyor. Bunların yanında araçta, krom kaplı çift egzoz borusu, bi-xenon farlar, spor ayarlı süspansiyonlar ve 18 inç alaşım jantlar bulunuyor. Aracın kabininde ise ısıtmalı ön koltuklar, spor direksiyon simidi, alüminyum kapı eşikleri, AMG amblemli paspaslar, kırmızı renkli dikişler ve koltuk konfor paketi kullanılması dikkat çekiyor.

Son olarak GLA 200 modelinde, diğer modellerde olduğu gibi AMG gövde kiti ilk olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak alüminyum tavan rayları ve krom detaylar araçta ilk göze çarpan farklılıklar. Araçta “Off-road comfort suspension” adı verilen süspansiyon ayarının kullanılması, aracın süspansiyonlarının araziye uygun olarak ayarlandığını gösteriyor. Bunlara ek olarak GLA 200’de, Mercedes-Benz amblemli fren kaliperleri ve 19 inç alaşım jantlar yer alıyor.

Aracın iç mekanında ise ısıtmalı ön koltuklar, spor direksiyon simidi ve paslanmaz çelikten yapılan pedallar bulunuyor. Ayrıca diğer modellerde olduğu gibi bu modelde de koltuk konfor paketi, kırmızı renkli dikişler ve AMG amblemli paspaslar yer alıyor.

Mercedes-Benz’in ‘Street Style’ özel üretim modelleri Mart ayında Avrupa’da €27,965 fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ülkemizdeki yüksek vergi oranlarını hesaba kattığımızda aracın ülkemizdeki satış fiyatının tahmini 180.000 TL civarında olacağını söyleyebiliriz.

Araçların resmi fotoğrafları yayınlandığında bu habere eklenecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu