Haberler

Nissan Note N-TEC




N-TEC sınırlı sayılı üretim modeli Note’un Acenta donanımını temel alıyor. Saten gümüş kapı tutamaçları ve ayna kapaklarıyla hatlarını belli eden araca özel tasarımlı, N-TEC logolu 16 inçlik alaşım jantlar eşlik ediyor. Ayrıca Note N-TEC, Dinamik Tasarım Paketi ile geliyor. Bu pakette sportif ön tamponlar, sportif marşpiyeller, parlak radyatör ızgarası ve yeni far sistemi bulunuyor.

İçeride deri kaplı direksiyon, mavi dikişli koltuklar ve son nesil NissanConnect sisteminin yanı sıra DAB dijital radyosuyla birlikte gelen birçok araç uygulaması geliyor. Bunlardan bazıları Google Arama, TripAdvisor. N-TEC Note bazı kritik güvenlik sistemlerini de bulunduruyor. Geri görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, hareketli objelere karşı uyarı sitemi ile gelmekte.

Galeriden aracı detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Adam gibi fiyatlandırma ve otomatikle getirmedi şu arabayı Nissan Türkiye, anlamak mümkün değil gerçekten. Al Renault’dan EDC’yi sonra izle satışları.

  2. 1 sene kadar önce 1.5 dci Tekna modelini 49 bintl ye aldım şimdi olmuş 59 bin tl yuhh diyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu