Haberler

Olsa Superb olur




Skoda’nın ülkemizde de ilgi gören Superb modeli, yeni nesliyle geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Macar otomobil tasarımcısı X-Tomi de, yeni Superb’in spor bir versiyonunu sanal olarak canlandırdı.

X-Tomi’nin tasarladığı Superb vRS, normalden farklı olarak krom desenli jantlara, yeni bir ızgaraya ve sportif egzoz çıkışlarına sahip. Bu canlandırma bizleri heyecanlandırsa da, Skoda’nın şu an için böyle bir düşüncesi yok. Bünyesindeki otomobillerden sportif olarak sadece Octavia’nın vRS versiyonunu sunacak olan Skoda, Superb’in de vRS versiyonunu üretse hiç fena olmaz.

Skoda Superb’in yelpazesindeki en hızlı model, 2.0 TSI motorlu 280 hp güç üreten model. 5.8 saniyede 100’e ulaşan bu modelin gücü, neredeyse bir Seat Leon Cupra kadar. Skoda, bu motoru gıdıklayarak daha da ateşli bir Superb yaratabilir. Sportif bir body kit eklenerek, daha da agresif bir görünüm elde edilebilir. Bu sayede Skoda Superb, Seat Leon Cupra yerine Mercedes C450 AMG veya Audi S4 ile rekabete girebilir.

Araba hayranları olarak dileğimiz, X-Tomi’nin bu canlandırmasının Skoda yetkililerinini etkileyebilmesi.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. hakkaten superb olur. su arka koltukları ilerili gerili yaparsalar bide araba ıkınarak hareket etmezse çok süper olur. tabi direksiyon biraz daha tepkili olursa ww eline su dökemez bence bunlarda olursa fiyat biraz artar ama tercih sebebi olur anadoluda çünkü ww nin herşeyi çok pahalı parça bakımından

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu