Haberler

Peugeot yuh dedirtiyor




Peugeot 301 1.6 Hdi 92hp modelinin Active ve Allure versiyonlarına özel 2 yıl Peugeot Full Servis paketi hediye ediliyor. Peugeot 208 ve 2008 modellerinde ise 20.000 TL için 20 ay %0,79 faizli kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca Peugeot hafif ticari ürün gamının başarılı modelleri Partner Tepee ve Bipper Tepee modellerinde ise 20.000 TL için 20 ay %0 faizli kredi imkanı da sunuluyor.

Peugeot 301 1.6 Hdi 92hp modelinin Active ve Allure versiyonlarına 24 ay veya 40.000km olmak üzere Peugeot Full Servis paketi hediye olarak sunuluyor. Bu paket tüm periyodik bakımları (parça değişimleri ve işçilik ücretleri), tüm garanti onarımlarını, tüm aşınan parçaların değişimini (fren balata ve diski, debriyaj seti, amortisör, triger kayışı, vs.) ve 7/24 asistans hizmetini kapsıyor. Ayrıca Şubat ayında Peugeot Finans ile 20 bin TL için 48 ay vade ile ayda 548 TL taksitli kredi kampanyasından faydalanılabiliyor.

Düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon oranlarına sahip olan Peugeot 208’de fırsatlar devam ediyor. Kampanya kapsamında, Peugeot 208 VTi 1.0l modeli 35 bin 900 TL ve 208 ACCESS 1.2 PureTech 82hp ESP 37 bin 400 TL fiyat seviyesi ile dikkat çekiyor. Diğer tüm 208 modellerinde ise 20 bin TL için 20 ay “%0,79” faizli kredi imkanı sunuluyor.

Kaynak: Peugeot

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. Bu şekilde başlıklar bu şekilde seviyeden yoksun olmaya devam edecekse bu siteye gireceğime milliyeti takip ederim daha iyi. olga yalamaya doymadı tarzı haber başlığı girmeyin, hemen siteden çıkasım geliyor. lütfen maddi, manevi harcamalarınızdan sonra siteyi diğer siteler bayalığına indirmeyin.

  2. Herşey bir gün bitiyor malesef öyle sanıyorum ki bu durum son gunlerde alınan adminler yada editörler yüzünden böyle oldu site şuan cidden berbat haber başlıklarından tutta sitenin kullanişlı olmasına kadar

  3. Sitemize girin her gün tıklayın bize test aracı vermiyorlar diyordunuz. Bu salakça ve okuru aptal yerine koyan haber başlıklarını görmek için mi girelim?

    1. eğer okuma yazman varsa beğenmediğin bu yerde okuyacak o kadar çok şey var ki bilsen gider tövbe ederdin böyle bi ithamda bulunduğun için

  4. Cupra testi gelince “And, Sinan kralsın…” , en ufak hatada “aptalca bilgiler vs.”… Üyeler olarak fazla mı acımasızız acaba ???

    1. And ve Sinan’a karşı bi tepkinin olduğunu düşünmüyorum, aksine haberi girenlerin bu tutumlarına karşı onlardan bir müdahale bekliyor takipçiler. Bu olay insanları rahatsız etmiş ki dile getirenlerin sayısı artıyor. Dolayısıyla bu acımasızlık değil de Otopark’ı gerçekten sevip benimsediğimizin, sahiplendiğimizin, yaptığı nitelikli işlerin kıymetinin bilinmesini istediğimizin bir göstergesi olabilir ancak diye düşünüyorum.

  5. Bu tür haberlerden gelir elde ediyorsanız tamam ama yok hiç bir karı yoksa diğerlerinden sizi ayıran şeyler azalıyor.

  6. BENCE BU BASLIKTA HİÇBİ SIKINTI YOK.. GAYET HOŞ.. NESİNE BU TEPKİLER ANLAYAMADIM.. BİRAZ DA KENDİ YORUMLARIMIZA BAKMAK LAZIM.. DESTEK OLMAK ELEŞTİRİYİ İNSANLARIN HEVESİNİ KIRARAK YAPMAK DÜZELTMEK YERİNE İYİCE BOZAR. BU NEDENLE DESTEKLİYORSAK DESTEKLEYİCİ İFADELER KULLANMAK İNANDIĞINIZ VE DESTEKLEDİĞİNİZ KURUMLARI YÖNLENDİRMEK BU İFADELERDEN DAHA FAYDALI OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

  7. böyle devam et otopark.com. BABALARA GELIRSIN, ADINI DA DAGLARA YAZARLAR merak etme

  8. Böyle başlık mı olur ne tarafa çeksen o yöne gider. İlgi çekici mi tabii ki hayır…

  9. yuh , oha , yarın gidip Peugeot alıyorum , inanılmaz , hayatın anlamını buldum . Başlıklar gittikçe saçmalaşıyor .

  10. Herkesin kanaati kendine ama ben google “otomobil indirimi” gibi bişey yazıp aramam bu bir pazarlama yönetimidir
    eğer bi mağazan varsa az satılacak olan yada hiç satılmayacak olan ürünü bile koyarsın oraya
    artı zaten ben bu haberden hoşnut kaldım benim hakkımı engelliyorsunuz, sanki milyonluk arabaların haberlerini okudunuz işinize yaradı onu alamayacağınız gerceği ile bunu beğenmediğiniz gerceği ölümüne kapışır..
    kısa ve öz ben takip ettiğim facebook twitter intagramı olan sayfanın sadece sitesinde bu tur haberden hoşnut oluyorum ilgimi çekiyor olmasıda güzel ..
    bi kampanya olsa kaçırsanız ahlanırsınız

  11. Başlıklar yüzünden siteyi ziyaret oranım %90 azaldı…bence birisi müdahale etmeli.Bu kadar kalitesi düşük ve ciddiyetten uzak bir uslup kullanılmamalı..Yakışmıyor otopark.com’a.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu