Haberler

Toro Rosso’nun yeni makinesi




Toro Rosso, geçtiğimiz cumartesi günü İspanya’nın Jerez pistinde gerçekleştirdiği etkinlikle F1 2015’de yarışacağı araç olan STR10’u tanıttı.

Renault’un motorunu ve teknik aksamlarını kullanan Toro Rosso, yeni sezonda Max Verstappen ve Carlos Sainz Jr. ile yarışacak.

mirror_nrs_3

Formula 1’in eski pilotlarından Jos Verstappen’in oğlu olan Max, F1’de yarışmış en genç yarışcı olarak tarihe geçecek. Takımın bir diğer pilotu olan Carlos Sainz Jr. ise ralli parkurlarının efsane pilotu, Dünya Şampiyonu Carlos Sainz’in oğlu. Mart ayında Avustralya Grand Prix’i ile başlayacak olan F1’de çaylak pilotlar; 17 yaşındaki Max Verstappen ve 20 yaşındaki Carlos Sainz Jr’ın nasıl bir şampiyona geçireceği şimdiden en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Sezon öncesi testlerinin başlamasına bir gün kala yeni otomobili STR10’un üzerindeki örtüyü kaldıran Toro Rosso, sezonu takımlar sıralamasında ilk beşte yer alarak bitirmeyi hedeflerken, genç pilotların F1 stresini kaldırıp kaldıramayacakları en büyük soru işareti olarak göze çarpıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu