Haberler

Yaza hazırlanıyor




Range Rover Evoque Cabrio, İspanya yollarında test edilirken görüntülendi.

Land Rover’ın Cenevre Otomobil Fuarı’nda Range Rover Evoque Cabriolet konseptini tanıtmasının ardından neredeyse üç yıl geçti, modelin üretime geçip geçmeyeceği tartışmaları ise hiçbir zaman gündemdeki yerini bırakmadı. Yayınlanan son casus fotoğraflarda görüldüğü kadarıyla, üretime hazır konumda bulunan Evoque Cabrio’nun Mart ayında düzenlenecek Cenevere Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkması bekleniyor.

3 kapılı Evoque’tan farklı görünmeyen aracın metal tavanı, yerini elektrikli soft top tavana bırakmış. Ayrıca bagaj kapağın üzerinde oldukça şık görünen ince bir spoilere yer verilmiş.

Cabriolet modelle birlikte makyajlanacak Evoque ailesi bir dizi yeni motor seçeneği ile birlikte gelecek. 200 HP maksimum güç ve 280 Nm’lik maksimum tork değerlerine sahip 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli, 163 HP maksimum güç ve 380 Nm maksimum tork değerlerine sahip 2.0 litrelik turbodizel üniteler bunlardan bazıları. Ayrıca 2.0 litrelik turbodizel ünitenin 180 HP maksimum güç ve 430 Nm maksimum tork üreten ikinci bir versiyonu da bulunacak.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşması beklenen Range Rover Evoque Cabrio, yüksek ihtimalle yaz aylarında satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. cok kotu bu arabayi gosteren C ve D sütunlari bu sekilde bi Evoq ustu sonradan acilmis VW Kamlumbaga gibi olur genede bekleyip gorelim bakalim, bunlar hep mini”nin haltlari cooper cc gibi olacak.

  2. evoque un zaten arka tasarımı sıkıntılı. önü çok iddalı ama arkası kısa ve küt. şimdi cabrio arka tasarımı çok kötü bi hale getirir.yılda 10 tane satarlarsa onuda ilgisi olan alır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu