Haberler

Üstünü çıkardı




Nissan, henüz bir konsept otomobil olan 370Z NISMO Roadster modelinin örtüsünü Chicago’da açtı. Daha agresif bir yapıya bürünmesi için tamponlar ve yan etekler değiştirilmiş. Bir de karbon fiber kanat eklenmiş. Ön yüzünde ise LED gündüz farları kırmızı dokunuşlarla tamamlanmış. Bu yırtıcı görüntüye bir diğer katkı da Bridgestone Potenza S001 lastiklere sarılı 19 inç jantlardan geliyor.

Yaratılan sportif ruh, iç mekanda da kendini gösteriyor. Çift renkli spor Recaro koltuklara alkantara direksiyon eşlik ediyor. Bose müzik sistemine sahip yeni multimedya sistemi de 7 inçlik ekranıyla dikkatten kaçmıyor.

Kaputun altında yer alan 3.7 litre V6 motor, modele 350 beygir güç ve 373 Nm tork sağlıyor. Gücü aktarmak için özel ayar ve sistemlere sahip 7 ileri otomatik şanzıman kullanılmış. Tüm bunları daha güzel kullanabilmek adına Nissan, modele yüksek performans frenler, sınırlı kaymalı diferansiyel, spor ayarlı süspansiyon gibi önemli özellikleri eklemeyi unutmamış.

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. yanlışınız var bu araç bir GT-R değil 370z nismo.fakat aracın 350 beygir olması bencede biraz az.porsche cayman gt4 385 beygirken 370z nin 350 beygir olması bence büyük eksiklik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu