Haberler

V1 Challenge 2015




Türkiye’nin yarış otomobili Volkicar’la düzenlenen V1 Challenge, bu sene 5. kez organize ediliyor ve her sene olduğu gibi bu sene de yarışlarda dereceye giren pilotları para ödülü bekliyor. Her yarış birinci gelen pilot 10.000 TL para ödülü kazanırken, ikinci olan pilot 4.000 TL, üçüncü olan pilot ise 2.000 TL’nin sahibi olacak.

V1 Challenge 2015 sezonunda 6 ayak üzerinden koşulacak ve sezonun taslak takvimi belli oldu. 3 adet şehir içi, 3 adet de pist yarışından oluşacak sezonun ilk yarışları Mayıs ve Haziran aylarında koşulacak. Temmuz ve Ağustos’ta verilecek sezon arasından sonra ise Eylül, Ekim ve Kasım aylarında kalan yarışlar tamamlanacak.

Sezon içerisinde dağıtılan para ödüllerinin ardından, kupada birinci gelen pilot altın, ikinci gelen pilot gümüş ve üçüncü gelen pilot bronz kupa ile ödüllendirilecek.

V1 Challenge’da, genel klasman haricinde kadın pilotlar kupası ile 40 yaş üstü pilotlar için Master Cup da devam edecek. Tüm pilotların milyonlarca TV izleyicisi ile canlı yayında buluştuğu 2014 sezonunun ardından 2015 için de NTV Spor ile canlı yayın görüşmeleri devam ediyor.

Her seviyede rekabetin desteklendiği ve sıcak geçen yarışlara sahne olan V1 Challenge 2015 sezonu için sizi de çağırıyor! 9.000 Euro sezonluk kayıt ücreti ile ekonomik bir şampiyona olan V1 Challenge, para ödülleri ile de cazip. Kayıtlar dolmadan siz de başvurun, 2015’in en renkli motorsporları organizasyonunda yerinizi ayırtın

Kaynak: Tosfed

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu