Haberler

Gülümseyin çekiyorum!




2014 sezonu içerisinde gerçekleştirilen mahalli ve ulusal otomobil sporlarına ait tüm branşlarda amatör ya da profesyonel kişiler tarafından çekilmiş fotoğraflar arasından “Yılın Otomobil Sporları Fotoğrafı”nı belirleyecek bir yarışma düzenleniyor.

Yarışmaya katılmak için eserlerin 10 Şubat tarihine kadar medya@tosfed.org.tr mail adresine gönderilmesi gerekiyor. Yapılacak ön eleme sonrasında belirlenen eserler 11-17 Şubat tarihleri arasında TOSFED’in resmi facebook sayfasında yayınlanacak. Facebook sayfasında en çok beğeni alan 4 eser de 18 Şubat günü düzenlenecek olan 2014 TOSFED Şampiyonlar Gala Gecesi’nde yapılacak oylama sonucunda yılın fotoğrafı belirlenerek, eser sahibi Gala Gecesi’nde plaket ile ödüllendirilecektir.

YARIŞMA KURALLARI

1- Fotoğraf yarışmasına amatör ve profesyonel herkes katılabilir.

2- Yarışmaya katılım ücretsizdir.

3- Her katılımcı en fazla 4 (dört) adet eserle yarışmaya katılabilir.

4- Katılımcılar, fotoğraflarını TOSFED’in medya@tosfed.org.tr mail adresine göndererek yarışma koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

5- Fotoğraflar TOSFED Facebook sayfasına yüklenecek ve tüm eserler arasında en çok beğeni alan 4 fotoğraf seçilecektir. Bu 4 fotoğraf, Şampiyonlar Gala Gecesi’nde tüm katılımcılar arasında yapılacak oylanacaktır. Oylama sonucu en beğenilen fotoğraf belirlenecek ve birinci seçilen eserin sahibi plaketle ödüllendirilecektir.

6- Fotoğraflarda makul ölçülerde renk, kontrast, yoğunluk gibi düzeltmeler yapılabilir. Fotoğrafın özünü değiştiren uygulamalar ve/veya kolaj kabul edilmeyecektir. İstenen ölçülere uymak koşulu ile yeni kadrajlama yapılabilir. Gerek duyulduğunda fotoğrafların ham halleri yarışmacıdan talep edilir. Katılım koşullarına uymayan eserler ödül alsa dahi, ödülleri iptal edilir. İptal edilen eser yerine başka bir fotoğraf konulamaz.

7- Fotoğraf üzerinde tarih, isim, logo vb gibi işaretler bulunmamalıdır. Kenar boşluğu ve paspartu olmamalıdır.

8- Yarışmaya katılacak sayısal fotoğraflar jpeg formatında, 12 sıkıştırma ile kaydedilecektir. Yüklenecek fotoğraflar 1 Mb’tan küçük olmamalı, 4 MB’ı da geçmemelidir.

9- Katılımcı, yarışmaya gönderdiği fotoğraf(lar)ın tümüyle kendisine ait olduğunu kabul ve beyan eder.

10- Yarışma sonrasında şartnameye uymayan eserin tespiti halinde derecesi ve ödülü geri alınır, katılımcı hakkında kural ihlali işlemi uygulanır. İptal edilen eserin yerine başka bir eserin seçilmesi zorunluluğu yoktur. Bu durumda yarışma iptal edilmez.

11- Yarışmada ödül alan eserler Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu sitesinde yayınlanacak ve ayrıca TOSFED yayını olan tüm görsellerde yer alabilecektir. Katılımcı, yarışmaya gönderdiği tüm fotoğrafların tüm kullanım haklarını Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’na devretmiş olur.

Kaynak: TOFSED

Erdem Erkin Erdoğan

Kendimi bildim bileli var olan otomobil tutkum otopark.com ile yarı amatör hale dönüştü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu