Haberler

Ağır abiye ufak yenilikler




Dodge, sportif SUV Durango R/T için bir dizi yenilik duyurdu.

Öncelikle en önemli yenilik olarak; gelen müşteri taleplerini değerlendiren Dodge, opsiyonel Radar Kırmızı Nappa deri döşeme seçeneğini Durango R/T’de ilk defa sundu. Premium Nappa deri paketiyle gelecek olan bu yeni döşeme seçeneği, müşterilere ekstra 1.195 dolara mal olacak.

Geri kalan değişiklikler çok sınırlı olsa da 2015 Durango R/T’nin dikkat çeken yeniliklerinden biri de yeniden tasarlanan 20 inçlik parlak granit rengi jantlar.

Otomobilin geri kalanında bir değişiklik yok; HID farlar, LED gündüz farları ve monokrom boya seçenekleriyle sunulan otomobil aynı zamanda standart modelden 20 mm daha alçak spor süspansiyona ve 5.7 litrelik HEMI V8 e sahip. Bu motor 360 HP güç ve 528 Nm tork değeriyle bu büyük otomobile hayat veriyor.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu