Haberler

Audi yokum diyor




Audi, yaptığı son açıklamayla MPV segmentine girmeyeceğini duyurdu. Mercedes B Serisi ve Bmw 2 Serisisi Active Tourer-Gran Tourer gibi premium modellerin de bu segmentte olduğunu düşünürsek, Audi’nin bu pazara girmek istememesi bizleri şaşırttı.

Audi’nin geliştirme departmanı şefi Ulrich Hackenberg’in söylediğine göre MPV pazarını Audi, Volkswagen’e bırakacak.

Audi’nin bu pazara girmede isteksiz olmasının bir başka sebebi de Audi A2. Bir aile arabası olarak yollara çıkan A2’nin, kullanılan alüminyum malzemelerle artan yüksek maliyetinden dolayı, satış rakamları beklentileri karşılayamadı. Zaten Audi de yeni bir A2 faciası yaşamak istemediğinden dolayı yeni çıkaracağı Q1‘in adeta üstüne titriyor.

Mercedes ve Bmw, marka geleneklerinden kopmadan premium bir MPV üretilebileceğini gösterdi. Audi yeni bir A2 faciası yaşamamak isteyebilir ama sanal olarak canlandırılan MPV Audi resmi, bu konuda bizleri kararsız bıraktı.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu