Haberler

Biraz farlara…Birazcık da tampona…




Bu yıl banttan ineceği tahmin edilen Mercedes-Benz GLS, test edildiği sıralarda Almanya’da kameralara yakalandı.

Tıpkı diğer Mercedes üyelerinde görmeye başladığımız gibi Daimler’in en haşmetli boyutlara sahip SUV’u da yeni terminolojiden payına düşeni aldı. S-Serisi ile ölçülerinin benzerliğine dikkat çekmek isteyen GL, adının sonuna S takısı ekledi. Adı değişmesine rağmen dış tasarımındaki değişiklikleri sınırlı kalan GLS’nin geçirdiği operasyonları daha detaylandırmak gerekirse, revizyona uğrayan ön/arka farlar, güncellenen ızgara (ön panjur) ve hafifçe dokunulan tamponlar ilk olarak göze çarparken, iç mekanı tatlandırmak için yapılan bir-iki küçük değişiklik de GLE Coupe’yi hatırlatır olmuş.

Maybach versiyonu arka yolculara odaklanmış gibi görünen arabanın, ayrı ayrı kontrol edilebilen arka koltukları birçok pozisyona göre ayarlanabiliyor. Ayrıca, Mercedes Maybach GLS standart GLS’ye kıyasla bir miktar daha uzun aks aralığına sahip olup, özel Maybach lastikleri, ızgarası (ön panjur) ve sembolüyle ekstra farklılıklar sergileyebiliyor.

Mercedes-Benz tarafından onaylanan makyajlı GL yada başka bir deyişle GLS, bu sene Eylül ayında Frankfurt Motor Show’da ilk kez podyuma çıkacak ve 2016’nın sonlarına doğru da caddelerde boy göstermeye başlayacak.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu