Haberler

Çamurla karşı karşıya




Geçtiğimiz sezon TOSFED Kupası olarak düzenlenen ve gördüğü büyük ilgi üzerine bu sezon Türkiye Şampiyonası statüsüne yükselen trial branşında sezon açılışı 14-15 Mart tarihlerinde İstanbul’daydı.

İstanbul Offroad Kulübü (İSOFF) tarafından Huma Oto sponsorluğunda Kemerburgaz- Çiftalan’da düzenlenen sezonun ilk trial yarışı, 2 gün boyunca renkli mücadelelere sahne oldu. Kendine özgü trial kuralları ile yardımlaşmayı ve offroad ruhunu ön planda tutan organizasyonda 2 araç ve 4 sporcudan oluşan 9 takım yarıştı.  Yağışlı havanın oldukça zorlaştırdığı parkurda, engel ve kapıların ekip olarak aşılması esasına dayalı bir yarış olan trialde katılımcılar, ekip olarak tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter döktüler.

İki gün süren zorlu mücadele sonunda yarışa Bursa’dan katılan Ahmet Kurt-Fuat Sarper ve Şencan Özkurt-İsa Üstündağ ekiplerinden oluşan Teleferik Offroad takımı birinciliğin sahibi oldu. Ertan Uçar-Mehmet Berat Atagül ve Hakan Çarker-Ayhan Ademoğlu ekiplerinden oluşan Team Mobil1 ikinciliği elde ederken, Adnan Ofluoğlu-Selçuk Akan ve Devrim Öztürk-Nurullah Ateş ekiplerinden oluşan AVC Team üçüncülüğü kazandı. 3 takımın yer aldığı mahalli klasmanda ise birincilik Ahmet Çepni-Hakan İşen ve Burak Ayvaz-Aren Antil’den kurulu Kobroff takımının oldu.

 

Kaynak: Tosfed

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu