Haberler

Çift turbo ticari satışta




Renault, ticari araç ürün gamının en yeni üyesi Yeni Trafic’i, Türkiye’de müşterileriyle buluşturuyor. Dış tasarımından motorlarına, kabininden yükleme alanına kadar tamamıyla yenilenen Trafic, Türkiye pazarında bir önceki neslinin başarısını devam ettirmeyi hedefliyor.

Yeni Trafic, yüksek yükleme hacmi ve uzunluğu ile dikkat çekiyor. Yeni Trafic, bir önceki nesline göre 21 cm daha uzun ve 6 m3 yükleme hacmi sunuyor. Ayrıca  4,15 m yükleme uzunluğu ile segmentinin en uzun yük taşıma kapasitesine sahip.

Yeni Trafic’in kağutunun altında Energy dCi 140 adı verilen 140 beygir güç ve 340 Nm tork üreten 1.6 litrelik dizel motor Start/Stop teknolojisiyle birlikte sunuluyor. Çift Turbo teknolojisine sahip bu motor, çok daha güçlü, hassas ve ekonomik; karma yakıt tüketimi sadece 6,2 litre/100km seviyesinde.

Ayrıca 1.6 litre hacmindeki 115 beygir güç ve 300 Nm tork üreten Energy dCi 115 de bir diğer motor seçeneği olarak öne çıkıyor.

Trafic Panelvan versiyonunu takiben, 5+1 Multix, 8+1 Passenger ve 9+1 Passenger versiyonları 2015 yılının ikinci çeyreğinde Türkiye’de pazara sunuluyor olacak.

Yeni Trafic Panelvan Türkiye’de 59.550TL’den başlayan fiyatla satışa sunuluyor.

Kaynak: Sabah

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

12 Yorum

      1. Yok o anlamda demedim. Megane, Latitude dururken ilk kez Traffic’e o motoru koymak garip geldi. Keşke Clio’ya koysalar. 140 hp dizel Clio. Bir de çip attır GTI kovala 😀

  1. Motor güzel olsa da ticarilere düşük hacimli motor konulmasına karşıyım. Yüksek hacimli dizel her zaman daha sağlam ve çekişi kuvvetli oluyor. Çift turbolu motora yüklenmeye ne gerek var.

  2. eğer turbo sorunu çıkarırsa çok masraflı olabilir ve ticaret yapan insanlar ekonomi aradıkları için bu araç uzun vadede mantıklı bir seçim olmayabilir

    1. Hocam bir yakınımın 130’luk Transporter’ı vardı. 2 kere turbo yedi araç, ki Transporterlarda çok olur bu sorun (Son makyaj önceki diyelim, sonrakileri bilmiyorum). Öyle baksak hiç Transporter satmaması lazım.

  3. transporter çalıştırmadan önce hazır kontakta 10 sn bekleyin çalıştırın kapatırkenden rolantide 10 sn bekleyin çalıştırın 8 senedir uyguluyoruz bu taktiği araba daha turbo arızası vermedi bir usta söylemişti bunuda bize

  4. Bu renoyu anlamak çok güç neden bu motoru latitude koymazsın,kangooya koymazssın ki..Heralde satmak istemiyor

  5. Ticari arabalar hor kullanılıyor çift turbo riskli ama nissan ın imzası var dci da belki onun sayesinde sorun olmaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu