Haberler

Clio RS Cenevre’yi bekleyemedi!




Renault Clio RS Trophy’nin bir kaç adet fotoğrafı, yarın Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak olan tanıtımından önce internete sızdı. Geçtiğimiz ay Fransız şirketi, gizemli Renaultsport modelini Cenevre’de tanıtma planlarını açıklamıştı. Bu açıklamalarda yeni model hakkında bilgi vermekten kaçınılmıştı ancak bugün söz konusu aracın fotoğrafları internete düştü ve yapılacak olan gala öncesi, Renault hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

Tabi ki bu fotoğraflarda yer alan detaylar henüz resmi değil. Ancak görüldüğü kadarıyla, Clio RS Trophy’nin dış gövdesinde iki farklı renk kullanılmış ve yeni aerodinamik detaylar ile çok daha sportif bir hatchback yaratılmış. Aracın ilk fotoğrafında yer alan alaşım jantlar, yapılan resmi açıklamayla birebir uyuşuyor. Bu da internete sızan fotoğrafların doğruluk payını artırıyor.

Aracın ikinci fotoğrafı bir bilgisayar oyunundan alınmış gibi duruyor ancak üzerinde yer alan gövde grafikleri ve Megane RS Trophy R imzalı kırmızı alaşım jantları ile bu fotoğrafın da aynı araca ait olduğunu anlıyoruz.

Araç hakkında henüz pek bir bilgi olmasa da, Clio RS’te ‘EDC’ otomatik şanzıman yerine, manuel bir şanzıman kullanıldığı tahmin ediliyor.

Araç hakkında merak edilen tüm detaylar, yarın Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak olan gala ile açıklığa kavuşacak.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu