Haberler

Ford’dan hot hatch yağmuru




Ford’un hali hazırda üretilen Fiesta ve Focus’un ST versiyonu çok sevilse de bunların yetmediği kişilere güzel bir haberimiz var. Focus RS’i geçtiğimiz ay görmüştük ancak bu kez Fiesta RS kamuflajlı şekilde yakalandı.

Abisi ile arka arkaya yakalanan yeni RS elden geçirilmiş ön taraf, düz çamurluklar ve revize edilmiş arka bölümü ile dikkat çekiyor.

Yenilenmiş kaportası yeterli olsa da asıl görmek istediğimiz kaputun altında neyin yattığı. Kaynaklardan gelen bilgiye göre 4 silindirli 1.6 litrelik turboşarjlı EcoBoost motorun 250 beygirlik versiyonu ile yenilenmiş fren ve süspansiyon sistemi barındıracak.

Asıl soru ise 250 beygirlik yeni canavarın çekiş sisteminin ne olacağı. Abisinden alacağı 4 çeker sistemini ya da yeni bir akıllı diferansiyel sistemi kullanması bekleniyor.

 

İlgili Makaleler

7 Yorum

    1. Ben bu sefer geleceğini düşünüyorum Black & Red versiyonları geldi bunu da getirirler

        1. Ford forumlarında çok yazıldı çizildi. Ford bu konuda öyle inatçı ki, ST’yi özel siparişle bile getirmiyormuş. Otosan’ın filo satışları ile çok mutlu olduğu, bireysel müşteriyi pek önemsemediği için bu modelleri getirmediği yazılıp çiziliyor. Yani, özetle, bence de gelmez.

          1. Rakibi yok gibi ülkemizde, Polo R 2.0 litre vergi mağduru, 1618cc Clio RS220 Trophy aynı şekilde.Sanmıyorum ama Otosan rekabetçi bir fiyatla getirirse güzel bir pay alır.

  1. Biraz yüksek değil mi? Lastik yanakları da test aracı için bile bayağı kalın geldi bana.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu