Haberler

Gırtlak Spec. isteyenlere özel




Ford ‘S-MAX’ modelini, en üst seviye donanım paketi olan ‘Titanium Sport’ ile birlikte ‘Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Serinin en büyük aracı olma özelliğini taşıyan S-MAX geçtiğimiz yıl Eylül ayında tanıtılmıştı. Ancak Ford bu modelde premium havasını yaşamak isteyenleri de unutmadı. Oldukça ilgi çeken ‘Titanium Sport’ donanım paketi ile araçta, yeni tasarım çizgileri, arka spoiler, 18 inç beş kollu alaşım jantlar, spor süspansiyonlar ve kırmızı dikişleri ile ‘Napoli’ deri koltuklar yer alıyor. Ayrıca opsiyonel olarak, elektrikli güneşlik barındıran panoromik cam tavan satın alınabiliyor.

Modelde aynı zamanda, ‘Glare-Free Hıghbeam’ teknolojisi kullanılan adaptif LED farlar bulunuyor. Bu özellik ile araç, karşı yönden gelen bir araç olduğunda veya önünüzde bir araç olduğunda farların açısını değiştirerek hem diğer sürücülerin kötü etkilenmesini engelliyor hem de diğer alanlar için maksimum aydınlatma sağlıyor.

Ford tarafından yapılan açıklamaya göre araçta, ‘Intelligent All-Wheel Drive’ sistemi yer alacak. Bu sistem ile araç normal kullanımda dört tekerlekten çekiş sistemi sunuyor ancak gerektiğinde gücü farklı tekerleklere aktararak daha iyi bir çekiş sunuyor.

Aracın motor özelliklerine gelecek olursak, ‘S-MAX’ de yeni 1.5 litrelik benzinli EcoBoost motoru yer alıyor. Ayrıca bu motor maksimum 160 beygir güç üretiyor.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. S-max en sevdiğim minivanlar arasında ama eski kasa daha güzeldi bence arabada çekicilik var yahu keşke dizel motoruda Massey Fergusonu andırmasa 😡

    1. bu mu minivan Sinan. bu bildiğin hayvan 😀 C Max desen hadi anlayacamda S Max ve Galaxy minivanlıktan çıkmış ……

      1. yok be kardeşim esasen minivan bu C-max filan çakma minivan 😀 otomobil alırsın dar gelirse bunu alırsın aile için zaten C-max otomobil büyüklüğünde neredeyse minivan budur 😉 Galaxy zaten ayrı dünya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu