Haberler

Kaçırmayın!




Skoda sahibi olmak isteyenleri Mart ayı boyunca cazip fırsatlar bekliyor olacak.

Yeti, Superb, Rapid Sedan, Rapid Spaceback ve Octavia modellerine Mart ayında ulaşmak daha kolay.

Lüks unsurları ve konforuyla ön plana çıkan Superb, geniş donanım seçeneklerini verimli motorlarla birleştiriyor. Markanın amiral gemisi olan Superb modeli, 2.500 TL’lik takas indirimiyle, lükse ulaşmak isteyenler için büyük bir fırsat yaratıyor. Yenilenen yüzüyle Skoda’nın SUV modeli Yeti‘de de, 2.500 TL takas indirimi yer alıyor.

Hem Türkiye’de hem de global alanda büyük satış başarıları yakalayan Octavia, 1.000 TL’lik takas avantajıyla satışa sunuluyor. Keskin hatları hatchback karoser ile birleştiren Rapid Spaceback ve geniş bagaj hacmiyle ailelerin beğenisini kazanan Rapid Sedan’da ise 1.000 TL’lik takas indirimi fırsatı bulunuyor.

2.500 TL’ye varan takas indirimleriyle avantajlı fiyat kampanyası, Mart ayı boyunca sürecek. Ayrıca bu fırsatların yanında VDF’nin aylık yüzde 1,02 faiz oranlı kredi kampanyası da sunulacak.

Rapid testi için tıklayınız

Yeti testi için tıklayınız

Octavia testi için tıklayınız

Superb testi için tıklayınız

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu