Haberler

Kadınlar piste




İzmir Park Ülkü Yarış Pisti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde oldukça farklı bir etkinlik yapmaya hazırlanıyor. Aynı pistte hem at hem araba ile renkli görüntülerin oluşacağı etkinliği, isteyen herkes izleyebilecek.

Türkiye’nin sayılı yarış pistleri arasında yer alan İzmir Park Ülkü Yarış Pisti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Geçmişten bugüne, kadın isterse her işi başarır” konsepti ile farklı bir etkinlik hazırladı. Türk kadınının çalışma azmiyle her işi başarabileceğinin anlatılacağı etkinlik, 8 Mart Pazar günü saat 11.30’da başlayacak.

Yalnızca kadınların katılabileceği özel turnuvaların yanı sıra Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen kadınlar bir yandan Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakalarında yarışacak, diğer yandan da hünerlerini pistte sergileyecek. Marifetlerinin sınırsız olduğunu farklı etkinliklerle  gösterecek olan kadınlar, adeta pistin tozunu attıracak. Sadece kadınların yarışacağı Polo Pist Yarışı’nda kadın hakemler görev yapacak. 8 erkek pilotun yerli yarış otomobili Volkicar’larla kadınlar için yarışacağı etkinlikte atlı okçuluk gösterisi de yapılacak. Aynı pistte hem at hem araba ile renkli görüntülerin oluşacağı etkinliği, isteyen herkes izleyebilecek.

 

Kaynak: Tosfed

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu