Haberler

Kas gösterisine 2 ay kaldı




Chevrolet, 6. nesil Camaro’yu 16 Mayıs’ta düzenleyeceği basın etkinliğinde tanıtacağını açıkladı.

Detroit şehrindeki Belle Isle Park’ta yaklaşık 1,000 kişinin katılımıyla halka açık olarak gerçekleşecek organizasyonda Camaro’nun tarihinin ve önemli modellerinin sergileneceği bir “Camaro Müzesi” de kurulacak. Ayrıca katılımcılar Camaro mühendisleri ve tasarımcılarıyla tartışma şansının yanı sıra 2015 model Camaro Z/28 ile Belle Isle Grand Prix’te hot-lap turlarına yolcu olarak katılma şansı elde edecek.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin www.thecamarosix.com adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca ilgiyi daha da yükseltmek isteyen Chevrolet, yine aynı web sitesi üzerinden 19 Mart, 30 Mart, 9 Nisan, 20 Nisan, 30 Nisan ve 11 Mayıs tarihlerinde ikişer ipucu fotoğrafını bizlerle paylaşacak.

Baştan aşağı yeni bir model olduğu özellikle vurgulanan 2016 Chevrolet Camaro, daha önce sizlerle paylaştığımız casus fotoğraflardan da anlaşılabileceği üzere selefinden çok daha farklı görünecek. Kullanılan yeni üretim teknolojileri sayesinde ağırlığının ciddi oranda azaltılacağı belirtilen Amerikan efsanesinin, giriş seviyesinde 4 silindirli turboşarjlı motor ile sunması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=oPsj-8Xke3M

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu