Haberler

Nesilden nesile yarışçı ruhu




Yeni Ford Focus RS’in önümüzdeki hafta New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılmasına günler kala; eli kulağındaki yeni modeli Manhattan Klasik Otomobil Kulübü’nde yine bir efsanenin yanında Ford Escort RS Cosworth ile yan yana gösterimini yaptı.

Geniş gövdesiyle agresif hatlarını iyice ortaya çıkaran Focus RS, tehditkar oval egsozlarıyla adeta meydan okuyor. 2.3 litrelik EcoBoost turbo motordan gücünü alan Focus RS 350 beygir üretebilirken bu gücü 19 inçlik RS jantlı 4 tekerlekten çeker sisteme 6 ileri manuel şanzımanla iletiyor.

Nitro mavisindeki RS’te siyah, beyaz ve gri türevlerindeki renkler de olacak. Kulüpte tanıtımı yapılan video ve fotoğraflar:

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Hocam geniş gövde demişsiniz ama 3. nesil focus rs’de geniş çamurluklar yok bildiğim kadarıyla. kasa standart

    1. Merhaba, ön ızgara ve hatları ile gözüme geniş gözüktüğü ve kaynağında da buna benzer bir şey yazdığı için bunu ekledim. Eleştiriniz için teşekkür ederim.

  2. yeni rs in soldaki egzos süs galiba, gaza bastığında sağdaki egzosdan duman çıkıyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu