Haberler

O da geri kalmıyor




Kış testleri sırasında yakalanan ağır kamuflajlı yeni Mercedes-Benz E-serisi C ve S serilerine benzer hatlara sahip. Daha önceki nesillerde bu benzerlikten her zaman uzak duran E-serisi bu özelliğini de kaybedecek gibi. C, E ve S için artık matruşka bebek tanımlaması yapabiliriz. 2016’da piyasada olması beklenen E’nin Maybach versiyonu da gündemde.

C ile MRA platformunu paylaşacak yeni E ağırlık kaybedecek ve daha fazla verimliliği de böylece sağlamış olacak. Video ve fotoğraflardan da görüleceği gibi içerideki tasarımın S-serisine benzediği ortada. Güç üniteleri konusunda yeni geliştirilmiş 6 farklı motor görev alacak. Bunlardan giriş modelinde 3 silindirli bir turboşarjlı benzinli motorun görev alması kesinleşmiş durumda. AMG modelleri için klasik 4.0 litrelik turboşarjlı V8 motorun kullanılmaması içten bile değil.

Test sırasında çekilen video:

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu