Haberler

O yoksa biz de yokuz!




Dün itibariyle Jeremy Clarkson’ın BBC ile olan ilişkisinin kesilmesi üzerine gözler Top Gear’ın diğer iki sunucusu olan Richard Hammond ve James May’e çevrildi. Her ikisinden de resmi bir açıklama gelmese de BBC’nin yüksek ısrarına rağmen Jeremy Clarkson olmadan kamera karşısına geçmeyecekleri düşünülüyor.

Dün kapısına gelen habercilerin sorularına “Jeremy Clarkson her ne kadar budala olsa da onunla çalışmayı seviyordum ve onsuz devam etmeyi düşünmüyorum. İzninizle artık işsiz olduğuma göre Ferrari’mi eBay’den satılığa çıkarmam gerekiyor.” şeklinde cevap veren James May’in ve “Bir devir daha üzücü bir şekilde bitiyor. Kendi çapımızda birbirinden farklı üç aptaldık fakat beraber çalışmak olağanüstüydü.” şeklinde tweet atan Richard Hammond’ın sözleşmeleri önümüzdeki ay bitmiş olacak.

Şöyle bir gerçek var ki Top Gear’ı Top Gear yapan o üç aptaldı, hangi kanalda ve hangi tabela altında çalıştıklarının hiçbir önemi yok. Eminiz ki sözleşmelerinin bittiği andan itibaren her üç sunucuya da rakip medya kuruluşlarından teklifler yağacak ve o “üç aptal” başka bir logo altında bizi eğlendirmeye devam edecek.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

5 Yorum

    1. O adam yüzünden kendilerini yakmak demeyelim de alışılagelmiş bir düzen vardı ve o bozuldu diyelim. Eminim içten içe onlar da yaptığı bu hareket yüzünden kızgınlık duyuyorlardır Jeremy Clarkson’a ; ancak bu saatten sonra yanlarına birini alıp devam etmek abes kaçacaktı kuşkusuz, farklı bir yapımda yine yer alırlar belki.

  1. Rüyamızda göreceğimiz arabaları, buranın yarı fiyatına olmasına rağmen çoğ zaman beğenmeyip, üstüne araba incelemekten çok, “show” amaçlı, arabayı uçaktan atma, nehirde yüzdürme gibi abuk subuk pahalı prodüksüyonlarla senelerce iyi eğlendiler. Aç kalmalarını dilerim.

  2. Yıllarca çok eğlenceli ve çok güzel bölümleri olan bir programdı fakat,fazla siyasi mesajlar veren,sürekli biryerlere espriyle dokunduran bir programdı.Üçüde farklı bir kanalda farklı bir programda devam ederler,asıl merak edilen 2016’da formatı ve sunucuları değişen yeni Top Gear’ın nasıl olacağı.

  3. yeni sezonda başka bir kanalda programa başlarlar. Hatta adı “last gear” felan olabilir 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu