Haberler

Serviste kampanya var




Volkswagen Ticari Araç’ın Crafter modeline yönelik geçen yıl başlayan servis kampanyası tüm bakım ve orijinal parçalarda cazip indirim olanaklarıyla devam ediyor.

Türkiye genelindeki kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Servisleri’nde geçerli olan kampanyada, Crafter modellerin tüm bakımları, orijinal parça değişimleri ve işçilik ücretlerinde cazip indirimler yer alıyor.

Kampanya kapsamında yer alan ve amortisör(ön-arka), baskı-balata, fren diski, fren balatası, silecek, parça gruplarını kapsayan ‘Servis Paketi’ uygulamasında, orijinal parça değişimlerinde yüzde 30, işçilikte ise yüzde 50 oranında indirim sağlanıyor.

Kampanya kapsamında, ‘Bakım Paketi’ uygulamasıyla; müşterilere motor yağında yüzde 24, işçilikte yüzde 50 indirim sunuluyor. Ayrıca araçlarının bakımlarını yaptıran Crafter kullanıcılarına 1 lt Castrol 5W 30 motor yağı hediye ediliyor.

Kampanyada, liste fiyatı 318 TL olan ön fren balatası seti 200 TL, 310 TL olan arka fren balatası seti 194 TL, 1,131 TL olan baskı-balata ise 722 TL’den sunuluyor. Kampanya süresince liste fiyatı 704 TL olan 20 bin km bakımı ise 508 TL’ye yapılıyor.

Kaynak: Arabam.com

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu