Haberler

Sonsuzluğa bir adım daha yakın




Cenevre Otomobil Fuarı’na Infinity cephesinde zaman hızla akarken önceden internette paylaşılan QX30 konseptinin videosunu marka geçtiğimiz saatlerde yayımladı. Üretim versiyonunun 2016 yılında yollarda olması beklenen QX30’un bu videosunda en dikkat çeken detaylar ısıya duyarlı kaportanın plastik kaplaması ve 21 inçlik alaşım jantlar oldu.

Zarif ön burun, kıvrımlı hatlara sahip gövde ve çift egzoz çıkışı bu yeni crossover modelinin belirleyici özellikleri. Bu temel karakteristikleri LED gündüz farları, tavan rayları, arka kızak plakaları betimlemiş. 4 koltuk oturma düzenine sahip olacak QX30’da içeride çift renkli deri döşeme koltukların mavi renkli dikiş detayları, ortam havasının ambiyansını belirleyici LED mod belirleyici aydınlatmalar güzel düşünülmüş ayrıntılardan. Altı düz kesilmiş sportif bir direksiyona sahip QX30’un konsolu parlak plastik ve metal materyallerin harmanıyla tasarlanmış.

Güç ünitesinde modern çözümler sunan Infinity, QX30’u 2.0 litrelik çift turboşarjlı bir motorla ve 7 ileri otomatik şanzımanla tüketicisiyle buluşturacak. Detayları verme konusunda nazlı davranan firma modelde çeşitli benzin ve dizel motorlar seçme şansını sunacak. Dört tekerden çekiş sistemi de QX30’da mümkün olacak. Kabaca baktığımız zaman sahibini mutlu edecek bir performans değerlerine sahip olacak diyebilmek mümkün.

https://www.youtube.com/watch?v=pCBTaX3ApC0

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu