Haberler

Tangoya devam




Seat, 20V20 Crossover Concept modelinin ardından ateşli Leon Cupra ST modelini de tanıttı.

İspanyollar’ın ateşli station wagonu olacak olan yeni Leon Cupra ST, hatchback ve coupe versiyonlarında olduğu gibi 265 hp ve 280 hp güç üreten 2.0 litrelik iki ayrı versiyona sahip olacak. Her iki model de 350 Nm tork üretecek. En hızlı versiyon olan 280 hp’lik Leon Cupra ST, 0’dan 100’e DSG şanzımanla beraber 6 saniyede, manuel şanzımanla ise 6.1 saniyede çıkıyor. Aynı fark 265 hp’lik versiyonda da mevcut. DSG’li olan model 6.1 saniyede 0’dan 100’e çıkarken, manuel olanda bu süre 6.2 saniyeye çıkıyor.

Agresif bir gövdeye sahip olan Leon Cupra ST,  265 hp’likte 18 inç, 280 hp’lik versiyonda ise 19 inç’lik alaşım jantlarla beraber geliyor. Dinamik Şasi Kontrol sistemi sayesinde, şasinin kendini yolun şartlarına göre ayarlaması yalnızca mili saniyeler sürüyor. Diğer yenilikler ise ön tarafta kilitli diferansiyel, komple LED ön ve arka farlar, yeni bilgi eğlence sistemi ve arka rüzgarlık.

Seat’ın verdiği bilgilere göre yeni Leon Cupra ST, önümüzdeki aylarda bayilerdeki yerini alacak.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu