Haberler

Toyota abarttı




Toyota, Tayland’da üretip sattığı Corolla için Nürburgring Edition paketini tanıttı.

40 yıl düşünsek Corolla ve Nürbugring’i aynı cümlede kullanacağımız aklımıza gelmezdi ama Toyota, Tayland sınırlarını aşarak geçtiğimiz yıl Nürburgring 24 saat dayanıklılık yarışını sınıfının 7. sırasında tamamlayan Toyota Corolla Altis’in anısına bu çalışmayı yapmış.

ESport versiyonunu baz alan sınırlı sayıda üretilecek versiyonda, 17 inçlik alaşım jantlar, keskinleştirilmiş ön tampon çizgileri, piano black ızgara, bagaj spoileri ve işlevsel olmayan arka tampon difüzörü gibi “sportif” detayları araca eklenmiş. İç mekan ise siyah renkli deri koltuklar ve kapı panellerinden konsola kadar uzanan kırmızı renkli detaylarla süslenmiş.

141 HP’lik (104 kW) maksimum gücünü ve 177 Nm’lik (130 lb-ft) maksimum torkunu 1.8 litrelik 4 silindirli motordan alan Corolla Nürburgring Edition, CVT şanzıman ile bu gücü yola aktarıyor. Sadece siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulacak bu özel model, elden geçirilmiş süspansiyon sisteminden ne faydalanacak.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. eski 1.8 vardı mis gbi 192hp mi neydi onu koysalarmış ya..Yıl 2015 1.8 atmosferik 141 hp yorum yok..

  2. bu motor nedir allah askina? goruntu var ses yok. koy suna turbo. olmadi bari 200 bg atmosferik yap. 141hp 177nm.. niye boyle yapiyorlar..

  3. şu beyinsizler bir türlü arabaya turbo koymayı akıl etmiyorlar heryeri japonya gibi düz zannediyorlar. toyota arabalarına turbo koysun wv ‘den fazla satar amma mal mal devam ediyorlar atmosferiğe salaklık başka birşey değil.

    1. ne beyinsizler ama dünyanın en çok satan otomobil üreticisi olmak için beyinsiz olmak gerekiyormuş demek ki

    2. Sen dünya devine aptal diyorsan daha ne diyelim .Kocaaaa toyota akıl edemedi turboyu senmi düşündün?

    3. wv’den zaten fazla satıyolar.. adamlar dünyanın 1 numaralı otomobil üreticisi.. alt markası lexus.. supra diye arabaları var herkesin bildiği.. turbo teknolojisini bilmediklerini falan mı düşünüyosun..

  4. toyota turbo işine girerse piyasdaki bütün güvenilir , dayanaklı, sağlam, hatasız, masrafsız, uzun ömürlü iimajını yitirir… turbo sıkıntı çünkü bence.. toyota kullanıyrum 350.000 km anahtar değmedi motora diyen insanlar azalmaya başlar.. atmosferik tercihi bu yüzden olmalı… yani ben öyle hayal kuruyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu