Haberler

Üstsüz yakalandı




Yeni nesil Range Rover Evoque Cabrio’nun Nürburgring etrafında çekilen casus fotoğrafları ortaya çıktı. Makyajlanan kasaya eklenen özellikler pek belli olmasa da yeni Evoque Cabrio’nun ince camları, alçak tavanı ve arkadaki minik spoyleri araca sportif bir görünüş vermiş.

Önümüzdeki sene satışa çıkacak olan yeni Evoque Cabrio  240 beygirlik (177 kW) benzinli, 150 beygirlik (110 kW) ve 180 beygirlik (132 kw) dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile sunulacak.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. İncelemelerdeki espriler, şakalar vs doğal olduğu için komik geliyor ve sitenin incelemelerin imzası haline geliyor. Şu haberleri yazan arkadaşlar daha fazla zorlamasalar eğlenceli komik olmaya yada her ne amaçlıyorlarsa artık çok iyi olacak.

    1. benim bildiğim kadarıyla direk yabancı siteden translate ediliyor. türkçe yorum katılmııyor haberlere

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu