Haberler

Yerden yükselme sırası Koreliye geldi




Hyundai Hindistan, gelecek hafta piyasaya çıkacak i20 Active için geniş bir fotoğraf galerisi yayınladı.

Standart i20’nin basit arazi koşullarıyla başa çıkabilecek versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz i20 Active, iddialı geliyor. Standart modelden 10mm daha uzun, 26mm daha geniş ve 50 mm daha yüksek bir gövdeye sahip Active’in yerden yüksekliği 20mm arttırılarak 190mm seviyesine getirilmiş. Dingil açıklığı ve bagaj kapasitesinde bir değişiklik yapılmazken, tampon ve çamurluk kenarlarına plastik koruma parçaları eklenmiş.

IF tasarım ödüllü standart i20 ile kıyaslandığında ne kadar iyi göründüğü tartışmaya açık olsa da bu tarz araçların sevildiği ülkemizde Dacia Sandero Stepway’a çok ciddi bir rakip geldiğini söyleyebiliriz. Gücü üreten departmanda ise i20 Active’in standart modelden hiçbir farkı bulunmuyor. Plastik tampon korumalarına ek olarak, tavan barları ve 16 inç’lik alaşım jantlar i20 Active’in karakterine katkı yapıyor.

Kabinde otomatik klima, havalandırmalı torpido bölmesi, arka yolcular için hava kanalları, alüminyum pedallar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, 8 hoparlörlü ses sistemi gibi donanımlara ek olarak USB ve AUX girişleri ve 1 GB dahili depolama alanı sunan, Bluetooth bağlantıyı destekleyen bilgi/eğlence sistemi bulunuyor.

Avrupa satışına ne zaman başlanacağı hakkında henüz bir resmi bilgi bulunmayan i20 Active, Hindistan’da Hyundai showroomlarındaki yerini aldı.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu