Haberler

Yüksek voltaj Megacar




Koenigsegg, instagram hesabından yeni Regera’ya ait bir video paylaştı. Videoda Regera yazılı bir karbon fiber kapak, otomatik olarak kapanıyor.

Casus fotoğraflarından anladığımız kadarıyla yeni Regera, güncel Koenigsegg modellerinden farklı bir tasarıma sahip olacak. Hava kanallı arka çamurluklar, geniş ve oval egzoz ve ince uzun arka LED farlar, Regera’ya alışılmışın dışında bir görünüm kazandıracak.

Yeni Regera, Koenigsegg’in tanımıyla tıpkı One:1 gibi bir ‘Megacar’ olacak. Açıkçası 1341 beygirlik gücüyle de Regera bu yakıştırmayı hak ediyor. Regera’nın diğer bir megacar olan One:1’den farkı ise, daha güçsüz bir V8’in 690 hp’lik bir elektrikli motorla birlikte kendisine eşlik etmesi.

Regera, dünyanın en hızlı ivmelenen arabası olabilir. Üstündeki örtü ise salı günü Cenevre’deki Araba Fuarı’nda kalkacak.

https://www.youtube.com/watch?v=D2COOWys2sQ

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu