Haberler

Bu gece benzin alacaklar dikkat




Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıta iki aydır uygulanan tavan fiyatın bu gece yarısı sona ereceğini duyurdu.

EPDK’nın devreye soktuğu akaryakıtta tavan fiyat uygulaması bu gece yarısı bitecek.

EPDK’dan verilen bilgide, “İki aylık tavan fiyat uygulaması 20 Nisan 2015 saat 24.00’te son bulacak olup, kurumumuz bundan sonraki süreçte de ilgili mevzuat çerçevesinde piyasada fiyat oluşumlarını titizlikle izleyecek, rafineri, dağıtıcı ve bayi paylarının en yakın erişilebilir dünya serbest piyasa oluşumu ile uyumluluk göstermesi hususunu kararlılıkla ve hassasiyetle yakından takip edecektir” denildi.

20 ŞUBAT’TA BAŞLAMIŞTI

EPDK, akaryakıt dağıtım şirketlerinin fiyat oluşumlarında belirlenen sisteme uymamaları nedeniyle 20 Şubat’ta tavan fiyat uygulamasına geçilmesine karar vermişti.

Kaynak: Ntv

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Tavana geçilde de yinede ucuzlamadı ki yakıt. Vazgeçilse de birşey farketmeyecek.

  2. Gereksiz gündem konularından artık bıkkınlık geldiği için benim gibi normal haber sitelerine girmeyi sevmeyenlere göre bilgilendirici bir haber. Editörlere teşekkürler.
    Bu tür haberler zaten kopyala yapıştır olmak zorunda NTV de bu haber sitesine kopyala-yapıştır yöntemi ile koymuştur. EPDK nın kendi gelip siteye yazacak hali yok ya…
    Sırf eleştirmiş olmak için eleştiren insanları anlamak zor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu