Haberler

23 Nisan’a hazır




Toyota, artık gelenekselleşen “23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri” ile tüm çocukları ve ailelerini 18-26 Nisan tarihleri arasında tüm Türkiye’ye yayılmış Toyota plazalara davet ediyor. Toyota, çocuklar için eğlence dolu etkinlikler ve ikramlar hazırlarken, ebeveynleri de son model Toyota’ları test etme imkanı bulacaklar. 18-26 Nisan tarihleri arasında test sürüşüne katılanlar arasından 1 kişi de noter huzurunda yapılacak çekiliş ile 1 adet Yaris 1.0 benzinli modelini kazanma şansını elde edecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl farklı etkinlikler ile kutlayan Toyota yine çocukları unutmadı. Toyota plazalarda, anne babalar en yeni Toyota’ları test ederken, çocuklar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve eğlence içinde kutlayacaklar. 18-26 Nisan tarihleri arasında Toyota plazalara gelen çocuklar yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirecekler. Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca çeşitli hediyeler de verilecek.

Çocuklar bayramlarını gönüllerince kutlarken, aileleri de Toyota modellerini yakından tanıma fırsatı bulacaklar. 18-26 Nisan tarihleri arasında Toyota’ları test edenler arasından 1 kişi de yapılacak çekiliş ile Yaris 1.0 benzinli modeli kazanabilecek. Toyota’lar ile test sürüşünü gerçekleştiren 18 yaşından büyükler kendilerine verilecek kupondaki şifreyi ve bilgilerini “toyotada23nisan.com” web sitesine girerek çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. Toyota CRM sistemine kaydı yapılan, cep telefonu bilgileri alınan müşterilerin sadece bir kez çekilişe katılma hakkı bulunuyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu