Haberler

Almanlara rakip geliyor




Infiniti, 2016 QX50 aracını New York Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Uzaktan bakıldığında Çin-spec varyantı ile hemen hemen aynı izlenimleri veren makyajlı modelde, revize edilen bir tampon ve ızgara ile yeni LED gündüz farları yer alıyor. Makyajlı crossover da aynı zamanda yeniden tasarlanan yan aynalar ve 18 inç alaşım jantlar yer alırken aracın sürüş pozisyonunun yükseltildiği de gözlerden kaçmıyor.

En büyük değişiklik aracın dingil mesafesinde yapılmış ve 110.2 inç ten 113.4 inç e çıkarılmış. Ayrıca arka diz mesafelerinin arttırılması da oldukça büyük bir detay. Aracın iç mekanındaki en büyük değişiklikler ise ısıtmalı ön koltuklar ve moonroof. Bunların yanında 2016 QX50, Premium Plus paketi ile de satın alınabilecek. Bu pakette GPS navigasyon, ön-arka park sensörleri ve 360 derecelik bir kamera yer alıyor.

Araca gerekli olan güç 6 silindirli 3.7 litrelik bir motor tarafından sağlanıyor. Bu motor maksimum 330 beygir güç ve 361 Nm tork üretiyor. Ayrıca araç 7-ileri vites seçeneği sunan otomatik bir şanzıman ile kombin ediliyor ve opsiyonel olarak sunulan dört tekerlekten çekiş sistemi ile de satın alınabiliyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu