Haberler

Amerikalı Avrupalı




Lincoln, Continental konseptini bu hafta New York’ta görücüye çıkarıyor.

Yüksek ışık yayma kapasitesine sahip lazer destekli LED matriks farlar, cam alt çıtalarına gizlenmiş “E-Latch” ismi verilmiş kapı kolları, Revel Ultima ses sistemi, güneş ışığının içeriye düşen ısısını ayarlayabilen akıllı camdan yapılmış SPD SmartGlass cam tavan otomobili diğer otomobillerden ayıran başlıca özellikleri.

Otomobilin rengi Rhapsody Blue metalik mavisi, motoru 3 litrelik EcoBoost V6 silindirli arkadan çekişli, jantları 21 inçlik parlatılmış alüminyum şeklinde olacak. Geliştirilmiş park asistanı, yaya korumalı kaza engelleme asistanı ve 360 derecelik görüş açılı kamera sistemi olan MyLincoln dokunmatik ekran aracın teknolojik yenilikleri. Bunlara ek olarak arka koltuklar için katlanabilir diz üstü tepsisi, şampanya saklama bölmesi ve çıkarılabilir deri seyahat çantası otomobilin şımartan diğer özellikleri.

Otomobil, çarşamba günü New York Otomobil Şovu’nda görücüye çıkacak.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. ARABA ÇOK FECİ OLMUŞ NASIL DESEM HER ANLATSAM BİLEMEDİM AMA KUPASI HER AÇIDAN GÜZEL GÖRÜNÜYOR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu