Haberler

“Fakirler ölsün”




Volvo zengin müşterileri için yeni çözümler üretmeye başladı. Çin pazarı için üretilen S60L modelinden sonra XC90 Excellence modelini de konfor odaklı hale getirdiler. Gelecek nesil salon konforu adını verdikleri konsept Şanghay Otomobil Fuar’ında görücüye çıktı.

Aracın merkezini 2. sıra koltuklar olarak düşünürsek, 3. sıra koltuklar 2. sıradakilerin koltuklarının yatabilmesi kaldırılmış. Bununla da yetinilmemiş 1. sıradaki yolcu koltuğu da sökülerek 2. sırada sağda oturan yolcuya yatak konforu sunulmak istenmiş.

Kaldırılan 1. sıra koltuğun yerine konumlandırılan aparat ile ayak uzatma sehpası, 17 inçlik ekran, aynalı makyaj sehpası, kucak üstü masa, çelik kasa ve mücevherler ile makyaj malzemelerini koymak için bölme yolcuya sunulan ek özellikler.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Bu Volvo tasarımlarını ilk başlarda beğenmiyorum sonra zamanla aşık oluyorum. Ben de çözemedim. XC90’ı artık bayağı seviyorum. Ama concept coupe benden uzak Allaha yakın olsun

  2. Buna dünyanın parasını isterler. Bence vıp bi minivan daha iyi iş görür zaten.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu