Haberler

Henüz çok utangaç




Çok ağır kamuflajlı Fiat Linea Bursa sokaklarında fotoğraflandı.

2007’den beri üretilen model; Peugeot 301, Dacia Logan gibi düşük bütçeli otomobillerin piyasaya çıkmasıyla büyük satış rakamlarını kaybetmeye başladı. Yeni otomobilde bir sonraki Bravo’nun alt yapısı kullanılacak. O yüzden aracın ismi değişir de Bravo Sedan ismi verilirse şaşırmamak lazım. Ayrıca aracın wagon versiyonu da yapılarak Stilo MultiWagon’un başarısı hedeflenecek.

Aracın geliştirilmesi için Fiat’ın Türkiye kolu olan Tofaş’a 1 milyar Euro’luk bütçe ayrıldı ve Avrupa için olan üretimin tamamının Bursa’da yapılmasına karar verildi.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. Aynı test aracı bursa sokaklarında günlerdir dolaşıyor. Araç Fiat viaggio modeline çok benziyor hatta internette araştırma yaparsanız aynısı bile denebilir. Dodge dart üstüne kurulmuş bir platform.

  2. Bencede bursa, fotografin birinde sol kosede sari belediye otobusu gorunuyor o kadar tesaduf olamaz 🙂

  3. Evet fotoğraf Bursa’da çekilmiş , Bursa’da yaşıyorum ve bu test araçlarını devamlı görüyoruz , uzun süredir Bursa – Gemlik civarında testleri yapılıyor .

  4. Bu araçlardan 6 tanesini yanyana park halinde Bursa Osmangazi hüdavendigar Parkı’nın otoparkında gördüm Cumartesi gecesi ilk görüşte marka ve modelini anlayamadım zaten helal olsun iyi kamufile etmişler

  5. Bravo aslında ideal bir darbe emiş/tutuş seviyesi sunan, halkın genelideki Fiat algısının tersine sorunsuz olan bir modeldi ancak bir sebepten hakettiği ilgiyi görmedi.Tofaş Türkiye şartlarına göre incelikle ayarlanmış bir yürüyen aksam/iç mekan oluşturabilir ve bunu ekonomik dizelleriyle de uygun fiyata sunabilirse modelin başarılı olacağını düşünüyorum. Eskiden anneme aldığım Palio nun ve iş yerime aldığım Doblo nun ucuz iç mekanlarına rağmen bozuk yollarda daha pahalı araçlarımdan sessiz kalabilmeleri ve alt takımlarında sorun oluşturmamaları bence takdire değer detaylardı.

  6. Merhaba arkadaşlar
    Bu aracın resimleri Bursa İstanbul yolunda Tofaş fabrikasının önünde çekilmiş resimler.
    Bursa da ikamet ettiğim için neredeyse bu araçla her gün karşılaşıyorum.Araç linea dan biraz daha geniş ancak Renault Fluence kadar da büyük değil.Trafik ışıklarında yan yana beklerken aracın içinde neredeyse 7 inc. büyüklüğünde ekran gördüm.Bu da donanım olarak beklenen den daha iyi olacak gibi düşündürdü.Araç yerden yüksek bir yapıdaydı en azından kullandığım Fiat Bravo dan yüksekti.

  7. Bursa Yalova yolunda, hatta tam tofaş fabrikasının önünde çekilmiş fotolar. Bir fotoda arka planda fabrika, bir diğerinde karşısındaki avm gözüküyor, orjinal haberi kim yapmış, nereden alınmış bilmiyorum ama italya diye iyi sallamış.

    1. “Çok ağır kamuflajlı Fiat Linea Bursa sokaklarında fotoğraflandı.”

      “… ve Avrupa için olan üretimin tamamının Bursa’da yapılmasına karar verildi.”

  8. Ne linea ne bravo bambaşka bir otomobil bu. Tamamen yeni bir altyapı ve tasarım. Biraz octavia tarzı hafif uzatılmış liftback bir yapısı da var.. Göründüğünün(yada görülebildiği kadarının )aksine tasarımı daha fazla eliptik ve oval..

  9. Bu arabanın kamuflajsız fotolarını çekmiş tofaşta çalışan bi akrabamız bana gösterdi ama fptoğrafları yollamadı. Sır gibi saklıyorlar diyo. Ben fotoğrafları 1 ay önce falan görmüştüm. Bu arabanın adı linea olmiycak başka bişey olucak galiba belliyse öğrenip yazarım buraya

  10. geçen hafta bende bursa gemlik yolunda gördüm bundan bir tane ama kamufle çok iyi. ne olduğunu hiç anlayamadım.

  11. Arkadaşlar aslen bursalıyım , Bu araç linea nın yenisi değil. Tamamen yeni çıkacak bir ürün lineadan daha üst bir segment, aracın uzaktan çekilmiş resimlerini bende görmüştüm. Tahminimce latitute ayarlarında bir araç olucak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu