Haberler

Keşke neşteri vursaydınız




Subaru, 2016 Impreza WRX ve WRX STI modellerinin yeni özelliklerle birlikte satışa sunulacağını duyurdu.

Donanımsal değişikliklerin öne çıktığı modellerde en önemli özellik olarak, giriş seviyesinde sunulan 6.2 inç’lik ekrana sahip yeni STARLINK bilgi-eğlence sistemi göze çarpıyor. CD çalar, SiriusXM uydu radyosu, HD radyo gibi özelliklere sahip olan sistem; Bluetooth, iPod, USB, AUX bağlantılarına da sahip. Impreza’da kullanılan EyeSight Çarpışma Önleme Sistemini, Şerit Takip Asistanıyla destekleyen Subaru, şüphesiz model için daha güvenli bir sürüş vaat ediyor.

Sürüş ve bilgi-eğlence sistemlerindeki yeniliklerin yanında dış görünüşünde de bazı değişikliklere gidilen otomobilde, WRX Premium ve Limited modelleri yeni 18 inç’lik jantlarla birlikte satılacak.

Elle tutulur bir değişikliğin yapılmadığı WRX STI içinse arka kanadı ve yukarıda da bahsi geçen bilgi-eğlence sistemini standart olarak sunacağını açıklayan Subaru, WRX STI Limited modeliyle birlikte; Anahtarsız Çalıştırma, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve geri manevralarda aracın arkasında akan trafik ile alakalı uyarılarda bulunan Arka Çapraz Trafik Uyarı Sistemini müşterilerine sunacak.

Geçmişteki efsane WRX ve WRX STI’lar gibi bir etki uyandıramayan yeni modellerden; WRX’in başlangıç fiyatı Amerika için 26,595$ olarak açıklanırken WRX STI ise 34,695$’dan satışa sunulacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Çirkin güzel derdim eskiden Impreza’ya şimdi ne dicem bilmiyorum fakat nedense honda city geldi aklıma ilk görünce.

  2. valla kusura bakmasınlar ama kaputa bir hava deliği, arkaya bi difüzör atmakla tasarım olmaz bu saatten sonra. Arkadaşa katılıyorum Honda City gibi bişey olmuş.

  3. Şu Subaru potansiyelinin farkında değil. Tutumlu Japon halkını yansıtan iç mekan ve sade tasarım alışık olduğumuz lüks görünümlerin uzağında kalıyor. Alıcı kitleyi iyi gözlemleseler daha çok araba satarlar ama bunun için beklemek gerek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu