Haberler

Nisan fırsatları




Nisan ayında KIA, çok özel bir kampanyaya imza atarak tüm modellerinde kaçırılmayacak cazip fırsatları müşterilerine sunmaya başladı. Tüm SUV, binek ve ticari araç modellerindeki uygun fiyatları ile Nisan ayını KIA almak için tam bir fırsat ayına dönüştürüyor.

KIA’nın Türkiye’de en çok tercih edilen Dünyaca ünlü Red  Dot ve iF Tasarım ödüllerinin sahibi olan Sportage modeli, sınıfında pek çok modelde olmayan özellikleri ile ayrışıyor. Sportage, Akıllı Park Sistemi ile kendi kendine park etmeyi sağlayarak teknolojiyi, araca anahtarsız giriş imkanı sağlayan Akıllı Anahtar ve bagaj kapağına entegre geri görüş kamerası ile konforu, panoramik sunroof ile ferahlık sunuyor. Sportage, Euro NCAP değerlendirmesinde aldığı 5 yıldız ile maksimum güvenlik sağlıyor. KIA Sportage 65.900 TL’den başlayan tavsiye edilen satış fiyatıyla  herkesin SUV hayalini gerçekleştiriyor.

KIA’nın globalde en çok beğenilen modellerinden birisi olan,  Red Dot & iF ve abc dizayn ödülellerine sahip KIA Soul, yeni tasarımı ile 1.6L DSL 128 PS A/T olarak sunuluyor. Panoramik cam tavanı, 18” çift renk alaşım jantları, ön konsoldaki supervision renkli gösterge ekranı, otomatik klima ve hız sabitleme, sınırlama sistemi özellikleri ve iddialı tasarımı ile tüm beklentileri karşılayan Yeni KIA Soul, 78.900 TL’lik tavsiye edilen fiyatıyla KIA Yetkili Satıcılarında.

Şık tasarımı, yenilikçi teknolojik özellikleri ve yüksek donanım seviyesiyle KIA’nın C-segmentindeki başarılı ürünü “abc” tasarım ödülü gibi birçok ödüle sahip cee’d,  53.900 TL’den başlayan 2015 model yılı tavsiye edilen fiyatları ile dikkat çekiyor.

Euro NCAP değerlendirmesinden aldığı 5 yıldız ile sınıfında öne çıkan B segmentindeki oyuncu Rio, zengin donanımıyla dikkat çekiyor. Yenilenen Rio‘da iç ve dış tasarımda şıklığı arttıran detaylar göze çarpıyor. 2015 model Yenilenen Rio’lar 42.600 TL’den başlayan tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor.

Nisan ayı ortasında makyajlı olarak satışına başlanacak olan KIA’nın 1.25L benzinli motoruyla ekonomik bir kullanım sunan A segmentteki temsilcisi Picanto, 43.900 TL’lik 2015 model yılı tavsiye fiyatına sahip.

130 PS gücündeki 2.5L dizel motoru ve 6 ileri düz vitesiyle KIA’nın hafif ticari aracı K2500, kampanya dahilinde 43.900 TL’den başlayan tavsiye edilen fiyatlarla KIA Yetkili Satıcıları’nda müşterilerini bekliyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Genel olarak kia nin rakiplerine gore avantajli fiyatlari oldugu dogru fakat gecen aylarda 64 bin tl olan bir arac 66 bin liraya zamlaninca nasıl avantajli oluyor, anlayan varsa anlatsin lutfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu