Haberler

Pist günleri 2015




Tüm binek/spor otomobil tiplerine açık olacak pist günleri, Nisan ayından itibaren yıl sonuna kadar her ay düzenlenecek olup sportif otomobil kullanım ihtiyaçlarınızı güvenli ve trafiğe kapalı bir ortamda rahatlıkla gerçekleştirebilmenizi sağlayacak.

20 dakikalık sürüş seansı intercitypark.com üzerinden 250 TL olarak satılmaktadır. Kapı satışları, yer uygunluğu varsa mümkün olmaktadır ve ücreti 20 dakika için 350 TL dir. 2015 sezonu için dileyen sürücüler farklı tarihlerdeki pist günlerimize şimdiden diledikleri seans adedinde satın alma yapabileceklerdir. Ayrıca internet alımlarınızda 5 seans ve üzeri alımlarda %10 indirim hakkı kazanıyor olacaksınız.

Katılımcılar isterlerse, Intercity İstanbul Park’tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabileceklerdir.

Not: Tesis giriş ücreti araç başına 20 TL olup tüm araçlar için tahsil edilecektir.

Intercity İstanbul Park Pist Günleri 2015 Etkinlik Takvimi

  • 12 Nisan 2015 (Pazar günü)
  • 02-03 Mayıs 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
  • 30-31 Mayıs 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
  • 20-21 Haziran 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
  • 01-02 Ağustos 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
  • 29-30 Ağustos 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
  • 19-20 Eylül 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
  • 24-25 Ekim 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
  • 05-06 Aralık 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)

 

Motosiklet Sürücüleri için Pist Günleri

Motosiklet sürücüleri, Intercity İstanbul Park Pist Günleri katılımı için aşağıdaki e-posta veya telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

E-posta: info@superbikeschool.com.tr
Telefon: +90 216 469 44 15

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. arkadaşlar, ilk kez katılacak birine ne önerirsiniz? Ankara’dan geleceğim. Kaç seans almalıyım, hangi saatleri almak daha mantıklı? Bir de başkasının kaskını takmak istemem, o yüzden kaskı nereden almalıyım? Teşekkürler.

    1. Bir de formda sadece seans sayısı var, hangi saatlerde olduğu yok sanırım? Saatleri kendileri mi belirliyorlar?

    2. Dışarıdan kendi kaskını getirip, giyebilirsin. Aracını yeterince zorlayacaksan tek seans rahatça yeter. Normal araçların frenleri ve lastikleri bayağı aşınıyor tek seansta. Zaten bir süre zorladıktan sonra frenlerin ısınıp, tutmamasını önlemek için (fading) bir süre zorlamadan gitmek zorunda kalıyorsun.

      1. Teşekkürler. Aracımı (astra j 1.4T) çok zorlamam büyük ihtimalle. Daha çok pisti, ortamı, nerede ne yapacağımı, nasıl yol vereceğimi, kısaca raconu öğrenmek için gideceğim. Bir kaç ay sonra ise BRZ’m geldikten sonra açılacağım inşallah 🙂

  2. İzmit körfez pisti için pist günleri ne zaman oluyor. İnternette aradım ama bulamadım. bilgilendirebilir misiniz.

    1. körfezde pist günleri yok diye biliyorum. grup halinde kiralıyabiliyorsun ya da paran çoksa tek başınada kiralıyabilirsin 😀

    1. Katılamama gibi bir durum yok, sadece uyarıldık o kadar. 116 ile yanladığımız sahnelerde 1 yer hariç önümüz arkamız boştu kimseyi tehlikeye atmadık ya da sürüşüne etki etmedik.Öyle bir durumda zaten yapmayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu