Haberler

Polonya’nın göz bebeği




Polonya’nın ilk süperspor otomobil üreticisi Arrinera, görünümünü yenilediği Hussarya modelinin tanıtımını Poznan Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdi.

Detaylar kısıtlı da olsa son büründüğü hali büyük ihtimalle otomobilin üretim versiyonu olacak. Geçtiğimiz yılda tanıtılan Hussarya’dan farklı olarak arkaya eklenen kanatlar, yenilenen jantlar ve ortaya konumlandırılmış egzos çıkışları göze çarpıyor.

Buna ek olarak yenilenen far grubu ve tampon eki ile bizlere şu soruyu sordurmuyor değil: Acaba bu Hussarya’nın yarış versiyonu mu? Çünkü mat siyah ve kırmızı şeritlerin verdiği efektler otomobili oldukça agresifleştirmiş. Neden olmasın?

General Motors’un sağladığı 6.2 litrelik V8 motor 650 beygir ve 818 Nm tork üretiyor. Arka akslara gönderilen bu gücü çift kavramalı otomatikleştirilmiş manuel bir şanzıman iletiyor.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu