Haberler

Yeni aşklara yelken açtı




Son dönemde ticari araçlarını diğer firmaların modellerini temel alarak geliştirmeyi tercih eden Opel son Combo Doblo ortaklığından memnun kalmamış olacak ki yeni ortak arayışına girişmesinin ardından çıkış yolunu buldu. Çözümü Peugeot, Citroën ortaklığı olan PSA’da bulan Opel yeni Combo’yu 2018’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Detaylar belirsizliğini koruyor olsa da yeni Berlingo, Partner ve Combo’nun üretileceği tesis belli oldu. PSA’nın İspanya’daki tesislerinde üretilecek olan modeller ait oldukları firmaların tercihlerine göre tasarım, donanım ve ufak teknik detaylarda farklılıklar gösterecek.

Ortaklığın diğer meyveleri olacak olan B segmenti MPV ise GM’in İspanyadaki Zaragoza tesislerinde, C segmenti crossover ise PSA’nın Fransa’daki Sochaux tesislerinde üretilecek.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. İyi olmuş. Doblo iyi bir araç ancak Opel onu kopyalayacaksa sadece logoyu değiştirmekten fazlasını yapmalıydı.

  2. Italyanlar almanlara kan kusturmuslardir kesin. Arabayla ilgisi oldugunu pek dusunmuyorum. 🙂

  3. Iyide, psa zaten fiatla kucuk ticari yapiyor.fiorino ve turevleri. En sonunda tum markalar birlesip bir tane ticari arac surecekler piyasaya. Al bunu kullanacaksin diye. Isin seyi cikmak uzere.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu