Haberler

Yeni Astra yakalandı




Casuslar yeni Astra’yı test edilirken yakalamış.

5 kapılı kompakt hatchback artık farlarını gösteriyor. Full LED şekilde donatılan farları net bir şekilde görebiliyoruz. Opel Astra K modelinden beri sürdürdüğü aracın tamamını kamuflajla kaplama yöntemine devam etmiş, ancak bu aracın tasarım karakterini gizlemeye yetmiyor.

Satıştaki model ile benzer boyutlara sahip. Kamuflajın altında ise tamamen farklı bir araç yatıyor. Opel’in D2XX platformunu kullanması beklenen modelin satışta olan Astra’dan 100 kg daha hafif olacağı düşünülüyor. Araç hakkındaki diğer söylenti ise Opel’in arka süspansiyonu tamamen değiştirip bağımsız arka süspansiyona geçiş yapacağı yönünde. Fakat son zamanlarda yenilenmiş bir Watts süspansiyon kullanılacağı tahmin ediliyor.

Opel yeni Astra’da seksi coupe’si GTC’den vazgeçti. Bu da aracın sadece hatchback,sedan ve station wagon olarak üretileceğini gösteriyor.Yeni Astra’nın OPC versiyonunun ise 2017 yılında gelmesi bekleniyor. Turboşarjlı bir 1.6-litre motor ve 280hp güç ile geleceği tahmin ediliyor.

Ekim ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor. Araç selefi gibi sadece Almanya’da üretilmeyecek. Yeni Astra, Opel’in Polonya/Gliwice ve Ellesmere Port/İngiltere fabrikalarında üretilecek.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. arabanın bütün çizgileri ortada belli nerdeyse artık nasıl olduğu
    pek değişmemiş

  2. Coupe yi nasıl üretmezler ya? O halde opc modeli 5 kapı gelecek sanırsam. Bu kötü oldu. Opc almayı düşünüyordum.

  3. 1.6 litre olacağı için düşük vergi dilimine girecek(tabii 1618 gibi bir durum yoksa) 5 kapılı bir Astra OPC. Yarım saattir ağzımın suyunu silmeye çalışıyorum.

  4. Astra j 1.3 dizel kullanıcısıyım. Opelde mühendislik adına pek bir ayrıntı göremiyorum. 1503 kg arabamın ruhsatta yazan ağırlığı. Teknik özellikleri bakımından nissan quasqai den bile daha uzun. He ama gelin görün ki gerek şekil olsun gerek donanım sınıfında iyi bir yere sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu