Haberler

GLK oldu mu sana GLC




2 adet prototip Mercedes-Benz GLC çok az bir kamuflajla halka açık bir yolda görüntülendi.

Mercedes-Benz’ in giriş seviyesi Crossover’ı GLA ile karşılaştırılan modelin yeni yapılan değişikliklerle boyutunu arttırarak GLA karşılaştırmasından kendini kurtaracağı gelen haberler arasında. GLK’nın köşeli hatlarına hayran olan insanlar içinse üzücü bir haber var. Yeni GLC yuvarlak hatlara sahip olacak.

Motor, şanzıman ve diğer teknik parçaların bazıları (W205) C modellerinden alınacak olan GLC’ nin iç mekanıysa, iç casus fotoğraflardan anlaşıldığı üzere tıpkı motor ve şanzıman gibi C modelleri ağırlıklı olacak.

Halihazırda yeni GLC için lansman tarihini 12 Eylül olarak belirleyen Mercedes-Benz, modelin asıl olarak Frankfurt Motor Show da kullanıcılarına kapılarını açacağını ve büyük ses getireceğini açıkladı.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu