Haberler

Karting rüzgarı İzmir Park’ta esti!




Türkiye Karting Şampiyonası 2. ayak yarışları 09-10 Mayıs tarihlerinde İzmir Park Ülkü pistinde gerçekleştirildi. Cumartesi günü ilk yarışlarla start alan organizasyon, Pazar günü yapılan ikinci ve üçüncü yarışlarla tamamlandı.

Uluslararası arenadaki başarılı grafiğini bu sezon da sürdüren milli sporcumuz Berkay Besler, sezonun ilk ayağında olduğu gibi üç yarışı da ilk sırada tamamlayarak büyük bir başarıya daha imza attı. Bu kategoride Mehmet Mert Dalkıran ikinci olurken, 45 puanla Zeynep Şen üçüncülüğü elde etti.

Mini kategoride Zekai Özen birinciliğin sahibi olurken, Pars Erdem ikinci ve Kerim Sulyak da üçüncülüğü kazandı. Formula Master kategorisinde ise Mehmet Yaman podyumun en üst basamağında yer alırken, Süleyman Sırrı Kolot ikinciliği ve Hüseyin Yıldırım üçüncülüğü elde etti. RMC DD2 Kategorisinde de Berk Durak hafta sonunu birincilikle kapatan bir diğer isim olurken, Kerem Zengin ikinci ve Mehmet Çınar da üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye Karting Şampiyonası’nda üçüncü ayak yarışları 27-28 Haziran tarihlerinde İzmit Körfez Pisti’nde yapılacak.

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu